woensdag 5 juni 2013

Heerlijk weekend

We hebben zo'n heerlijk, gezellig, fantastisch weekend gehad!!
Er was hier in het Stadspark het Rapalje Zomer Festival georganiseerd. Dat betekende; goede muziek, gezellige, mooi verkleedde mensen, leuke stands en kraampjes.
De voorgaande jaren gingen we altijd naar het Midzomer Festival in Badnieuweschans, maar dit was hier in de stad en van Rapalje!
Zoals je vast al begrepen hebt, ik hou van Rapalje...
http://www.youtube.com/watch?v=eqHbPG14LKA (is niet van dit weekend)
Zaterdag was het alleen ZO KOUD!! Het werd al snel het winterfestival genoemd... Maar goed, volgehouden en door in beweging te blijven was het te doen.
'sAvonds een spectaculaire vuurshow, die absoluut de moeit waard was om in de kou te blijven staan. Maar daarna vond ik het welletjes...
Ik had daar afgesproken met mijn jongste zusje met haar kinderen, een vriendin met kinderen en ik had manlief en ons Vogeltje mee.
De laatste heeft bij de smit in de kraam een hanger gemaakt. Volgens de smit een mooie beginners manier van leren smeden, zonder hitte. Hij mocht een hoefnagel (voor een hoefijzer) in vorm timmeren om hem aan een veter te kunnen doen. Ik ben jaloers, ik zou ook wel zo'n leuke hanger willen hebben...
Je kan gelijk zien hoe koud het was, hij had laag over laag over laag aan....

Zondag was het echt totaal anders, de zon scheen!!!
Het was gelijk 5 keer zo druk, dat was de keerzijde. Maar weer een zalige dag gehad!

Helaas was het maandag weer over naar de normale gang van zaken, dus gewoon weer aan het werk... Begin augustus mogen we weer, dan is Castlefest. Ik hoop dat het gaat lukken om een dagje te gaan.

2 opmerkingen:

  1. De vriendin van mijn zoon is er ook geweest. Jullie hebben het getroffen met het weer, het was heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat fijn dat jullie zo genoten hebben zeg , heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen