zondag 26 mei 2013

Uilen en post

Uilen en post, dat klinkt als iets uit Harry Potter.
Lijkt wel heel leuk, al is het wel sneu voor de postbodes.... (En hoe hou je de post droog?)
Dus nee, het zijn twee verschillende onderwerpen.Ik kreeg hele mooie Dream Make Share van kimmie. Mooie stofjes en knutseldingen, maar waar ik echt sprakeloos van was, was de super mooie haaknaald. Ze heeft een haaknaald bekleed met fimoklei, speciaal voor mij! Op haar blog is te zien dat ze hele mooie dingen maakt, onder andere met fimoklei. En wat is ze ontzetten lief voor de postbode....


Ik kwam op een ander blog een simpel, maar leuk patroontje tegen van een uiltje. Deze probeerde ik uit. Het eerste probeersel bleek met een te grote haaknaald te zijn gemaakt, hierdoor is hij wat te los geworden en is de vulling te zien.

Voor Muis, mijn dochter, die gister 19 jaar werd, maakte ik het zwart/grijze uiltje. In haar favoriete kleuren. En voor haar liefste vriendin, die van vrolijke kleurtjes houdt, haakte ik het kleurige exemplaar. Op dit moment ben ik er nog één voor mijzelf aan het maken en ik heb ook nog één in bestelling staan... Ik ben dus nog wel even bezig met uiltjes, maar gelukkig vind ik ze erg leuk om te maken.

Zelf maakte ik ook voor DMS een verrassing voor Ellen.
Hiervoor naaide ik een opbergzakje/hoesje voor in haar tas of koffer. Hierin kan ze dan veilig haar paspoort, papieren en opladersnoeren in opbergen, zonder dat dit door de tas gaat zwerven.
Ook kon ik op haar blog lezen dat ze van kippen houdt, dus ik deed er een verhaal bij (met hele lieve tekeningen) over de kip met de gouden eieren. Ik hoop dat ze er blij mee is.

Ik zag dat ik steeds meer volgers krijg, heel erg leuk!! Maar er mogen altijd nog meer bij...

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke uiltjes heb je gemaakt! Knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie haaknaald en post heb je gekregen! De uiltjes zien er erg mooi uit! Zal nu helemaal wel goedkomen met je nwe haaknaald! Groeten Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Ben volger bij je geworden omdat ik je blog heel leuk vind.
  En ik ben verslaafd aan haken, en uilen, dus alleen daarom ben ik al fan van je.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Girl!
  Zo leuk! ben blij dat je je haaknaald mooi vind! Fijn dat hij toch wel lekker in de hand ligt, ik zelf kan totaal niet haken, wist ook niet eens hoe je zo een naald vast moest houden, maar toen mijn dochter thuis kwam van een middagje haken op school, en ik dus wist hoe je zo een naald moest vast houden, kreeg ik al kramp ik mijn vingers, en dan was ik niet eens iets aan het haken, dus hoe moeten jullie je wel niet voelen, als je een hele avond aan de haak bent... nou lieve meidn,ik hoop dat je nog maar lang de meest prachtige creaties er mee kan haken!
  Heel veel Liefs,
  Kimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een enorm leuke post heb je gekregen. Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb je super leuke pakketje ontvangen! Ik ben er heel erg blij mee. Het opbergzakje is heel handig voor op vakantie. Ook het verhaal over de kip met de gouden eieren is erg leuk. Toen mijn dochter het pakketje bekeek was het 'Oh' en 'ah', zij vond de hartjes heel mooi en mijn zoon de aplicaties. Heel erg bedankt!

  Groetjes Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. goed verwend !! en je hebt een enorm leuk pakketje voor Ellen gemaakt !

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen