donderdag 13 juni 2013

Kringloop

Op woensdag pas ik altijd op mijn kleine neefje, de baby van mijn jongste zusje. Heerlijk een dagje babyknuffelen en stiekem een beetje verwennen. Met die grote kinderen van mij is het zo lekker om weer een knulletje van, nu, 9 maanden om me heen te hebben. De eerste keer dat hij kwam was hij nog een piepklein frummeltje van 6 weken. En vanaf de allereerste keer dat ik op mocht passen voelde het als een kadootje.

Ook gister was hij bij mij en hij mocht mee op stap naar de kringloopwinkel. En we hebben flink gescoord!

Met de klok mee: twee prachtige boekjes, die ik heel mooi kan gebruiken in verschillende kunstwerkjes. Drie mooie lapjes stof en een stapeltje vilten lapjes. Een super mooie rieten mand, die ik inmiddels al wit heb geverfd met latex. Nu moet er alleen nog even een laagje blanke lak overheen en dan is hij nog mooier en goed bruikbaar. In de mand staan een paar stoere, mini laarsjes in maat 21. Ik vond ze zo leuk dat ik ze niet kon laten staan, zeker niet voor 75 ct. Ook zie je nog een blauw plastic zakje. Deze was gevuld met knopen in alle soorten en maten.
Ik stond al bij de uitgang toen ik een mand zag staan met een hele berg ouderwetse zeepjes. Tja, die waren niet te weerstaan, dus heb ik er een paar van meegenomen. Ze ruiken nog steeds erg lekker!
Bij het speelgoed vond ik een doosje met een nieuwe houten memory en even later een tasje met een ander houten memory. Bij thuiskomst kwam ik er achter dat er in dat tasje ook nog een lief klein houten spelletje in een stoffen tasje zat.
En als laatste foto nog een close-up van de lieve stoere laarsjes voor als mijn lieve stoere neefje kan lopen.

Ik hoef geloof ik niet te vertellen hoe blij ik met dit alles was?

Nog een paar dagen en dan verloot ik het kleine tasje van mijn mini give away. Op zaterdagavond zal ik de uitslag bekend maken. Dus... mocht je nog belangstelling hebben voor het minitasje..... Even reageren!

8 opmerkingen:

  1. Wauw jij bent zeker goed geslaagd zeg! Die laarsjes zijn echt zooooo schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig blog zag goudhaartje staan bij ietsepietsie........doorgeklikt op je naam ,was gek op het voorlezen van het boekje goudhaartje toen mijn kids klein waren komt de naam daar vandaan! Leuke kring loop spul heerlijk daar te struinen gelijk maar even aangemeld lieve gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Toen ik klein was noemde mijn moeder mij altijd Goudhaartje omdat ik zo blond was. Daarom leek het mij een leuke naam voor mijn blog. Ook omdat het natuurlijk een leuk verhaal is...
      Gezellig dat je je hebt aangemeld! Ik zal zo eens even op jouw blog gaan kijken.
      Liefs Nana

      Verwijderen
  3. wat een supervondsten zeg! heerlijk, daar word een mens heel blij van ! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke spullen hebben jullie gevonden!
    Ik ben benieuwd wat voor kunstwerken je gaat maken van de 2 boeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kringloop winkels zijn net schatkamers..

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen