maandag 10 juni 2013

Verschillende projecten afgemaakt.

Zo, eindelijk een project afgemaakt die al een tijdje op me lag te wachten. Een vloerkleed van hele dikke wol. Heerlijk zacht....
Mijn dochter heeft hem nu naast haar bed liggen en hij zal dus ook met haar mee naar België verhuizen na de zomer.










Dit was een projectje om een kale muur in de woonkamer aan te kleden. Hier ben ik zelf erg blij mee. Ik was na een tijd weinig kleur in huis toe aan veel kleur. Dus haakte ik hele simpele vogeltjes in hele vrolijke kleurtjes. En natuurlijk belletjes! Ik ben dol op belletjes.





Ook won ik tot mijn verbazing ook nog een give away bij Cynthia.
Zij heeft een leuke blog met veel mooie foto's.
Erg handig, een vakantie of handtas setje met naaibenodigdheden, goud, zilver en witte gelpennen, een pak kaarten, knijpertjes, pailletjes en een mooie kaart met haaksels erop.
Nogmaals bedankt, Cynthia!




Afgelopen weekend ben ik weer eens achter de naaimachine gekropen en heb van 3 wafeldoekjes weer opberghoesjes voor belangrijke papieren, telefoonladers en andere belangrijke zaken gemaakt. Deze kan je in je tas of koffer stoppen als je op vakantie gaat. Zo raak je niks kwijt en hoef je niet je hele koffer door te zoeken naar je oplader (die je toch echt wel in die koffer had gestopt, dus hij MOET er toch in zitten!!). Muis heeft de mintgroene uitgekozen, dus mijn voorraad slonk gelijk al weer.

Ook had ik nog een stuk vrolijke bloemen stof over waar ik toch wel wat mee wilde doen. Ik besloot om een tas voor mezelf te maken. Om uit te proberen hoe het uit zou pakken heb ik eerst een klein exemplaar gemaakt. Nu heb ik een heel lief klein (peuter) tasje en zelf geen lief klein peuter meisje meer...
Dus, wie heeft er een meisje die graag een tasje wil hebben? Laat maar een berichtje achter, dan verloot ik hem onder de liefhebbers.
Goh, zo ontstaat er zomaar een mini give away...

10 opmerkingen:

  1. Ik doe graag mee aan je mini give away! Mijn dochters vinden ze zeker leuk en de mams ook! Groeten Anouk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie dingen heb je gemaakt ! Wauw !!
    Die vogeltjes zijn een erg leuk idee , zo fleurig .
    Die opberghoezen vind ik heel erg gaaf , maar ik ben helaas niet zulke goede maatjes met de naaimasjien nog . Dat tasje is te cute , heb geen klein meisje ... Maar mag een groot klein meisje toch meedoen ? Kan hem goed gebruiken voor mijn haakspulletjes mee te nemen in de tuin . En vind hem zo schattig .... X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hoor, ook grote meisjes mogen reageren en meedingen naar het tasje!

      Verwijderen
  3. Wat een tof vloerkleed zeg! Is dat met 2-kleurige wol gemaakt? Je vogel-hanger vind ik trouwens ook echt heel erg leuk! En wat een bofkont dat je die give away won!

    Ik ken ook wel een klein meisje (nou ja, ze is al 3 hoor! haha) dat dat tasje waarschijnlijk helemaal geweldig zal vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het vloerkleed heb ik gemaakt met hele dikke tweekleurige wol (nou ja wol) van de Zeeman. Totaal zitten er 4 bollen in en hij is ongeveer 70 cm doorsnee geworden.
      Als je kleine meisje al drie is, is dat precies groot genoeg voor tasjes, toch? ;)

      Verwijderen
    2. 4 Bollen? Dat valt me eigenlijk nog wel mee dan. Ik ga ook eens kijken bij Zeeman :) En dan hopen dat de kat er niet mee aan de haal gaat hahaha

      Ja voor de goede orde: het is niet MIJN kleine meisje hoor :) Ik heb (nog) geen kinderen. Maar het is het dochtertje van een goede vriendin van me. :)

      Verwijderen
  4. wat een vrolijke vogeltjes. Mooie kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Goudhaartje,
    Ik ontdek net via via je blog en word natuurlijk meteen volger. Ik heb twee meisjes eentje van 5 en eentje van 7 en die worden heel blij van zo'n mooi tasje.
    Groetjes Kiki

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gezellig, welkom! Ik zal zo ook even bij jouw blog komen kijken. En je bent nog op tijd om mee te dingen naar het kleine tasje.
      Groeten Nana

      Verwijderen
  6. Hoi goudhaartje,

    Ben blij dat je spullen goed zijn overgekomen.
    Lik vind een give away echt super leuk om te doen hihi.

    En wat een leuk kleedje.

    Fijn weekend vast.

    Liefs cynthia

    BeantwoordenVerwijderen