woensdag 31 juli 2013

Kort

Hallo lieve volgers, ik ben jullie niet vergeten hoor.
Ik ben net een weekje wezen kamperen met mijn lieve zusjes en kinderen en gelijk na terugkomst vierde ik mijn 40e verjaardag.
Verschrikkelijk verwend en daar zal ik echt nog wel foto's van plaatsen, maar nu even niet.
Gister, de dag na mijn super fijne verjaardag, gewoon naar mijn werk gegaan. We moe, maar dacht dat het lag aan de dag ervoor. Gedurende de dag werd ik steeds vermoeider en ik heb me echt door de dag gesleept. Bij thuiskomt gelijk naar bed gegaan, nadat ik mezelf nog even had getemperatuurd; 38.7. Koorts dus..
Ik ben ik slaap gevallen en werd uren later helemaal ellendig wakker. Hoge koorts, overal pijn, spierpijn en zoooooooo moe. Ik viel gewoon overal in slaap. Manlief helemaal bezorgd, hij was bang dat ik steeds wegviel. Hij geeft me laat op de avond nog naar de doktersdienst gesleept.
Ik bleek een nierbekkenontsteking te hebben. En dat terwijl ik helemaal geen klachten heb gehad van een blaasontsteking....
Nu doe ik bijna niets anders dan slapen, slapen en slapen. En soms even wakker om iets te eten en te drinken en mijn medicijnen te nemen...
Dus mijn verjaardags verslag komt nog, nu eerst weer verder slapen....

8 opmerkingen:

 1. ohhh sterkte zeg wat naar, beterschap ermee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joh dat zijn geen fijne berichten!!
  Maar het kan hoor een blaasontsteking voelen veel vrouwen niet, maar een nierbekkenontsteking is niet niets! Rustig aan doen ook als je weer wat energie hebt, even goed uitzieken en jezelf de tijd gunnen!

  Natuurlijk ook nog gefeliciteerd met je verjaardag, en je verslag lezen we nog wel, heeft geen haast, eerst maar eens beter worden!

  Lieve groet
  Hurms

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o jakkes dat is echt niet fijn!!
  Ik voel blaasontstekingen ook nooit en heb daardoor eveneens een nierbekkenontsteking gehad, daar ben je echt goed ziek van, heel veel beterschap en kalm aan!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. whahaha...vergeet je helemaal te feliciteren met je 40e verjaardag, gelukkig heb je daar nog van kunnen genieten!!

   Verwijderen
 4. Oooo gefeliciteerd met je verjaardag!!! En wat naar zon ontsteking. T vervelende van blaasontsteking is dat je er soms idd niets van merkt. Ik ben met mijn oudste dochter zelfs bij de ha weg gestuurd omdat die dacht dat ze een aardbei allergie had omdat ze geen koorts had. Zij had alleen pijn als ze in bed lag. Ik hoopmdat je er snel weer boven op komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, dat is niet zo mooi zeg maar ondanks dat toch nog van harte met je verjaardag en beterschap, hopelijk knap je snel weer op, sterkte hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen