maandag 22 april 2013

Ierland

Zo, gisteravond laat terug gekomen, vanmorgen al gelijk weer een vroege dienst.. Pff, dat heb ik geweten vanmorgen!
Maar, genoten in Cork, Ierland.

Een kleine foto impressie.

Een dubbele regenboog gespot, maar helaas leprechaun (Ierse kabouter) met de pot met goud niet gevonden. Je zou zeggen, dubbele kans, maar nee...
Een bezoek gebracht aan de Cork Goal (gevangenis) waar tot de jaren 30 van de vorige eeuw nog mensen, op een niet zo vriendelijke manier, werden opgesloten. Wel een mooi en indrukwekkend gebouw. Een dag naar de Titanic Experience in Cobh gegaan. (Hoewel Cobh ten tijde van de Titanic Queenstown heette, ter ere aan een bezoek van de koningin.)
We kregen daar als toegangskaartje een opstap bewijs van èèn van de 123 personen die daar, op de laatste opstapplaats, op het schip stapten.
Vervolgens kregen we een tour alsof we echt aan boord gingen, waarna we er natuurlijk nog een uitgebreide tentoonstelling volgde.
Aan het einde van alles konden nagaan of de persoon wiens kaart we hadden èèn van de 44 gelukkigen was die wel waren gered.
Helaas bleken zowel manlief als ik te zijn verdronken....
Heel indrukwekkend!!


En natuurlijk het vliegtuig dat ons weer veilig terug naar Nederland bracht.

Bij thuiskomst lag mijn cadeau van de give away van Suzan op me te wachten. Het was alleen echt te laat en ik was te moe om dat nog op te gaan maken. Dus lag er vanmiddag na mijn werk een leuk pakket om te openen.
Echt heel leuk!! Ik hoop maar dat ik het net zo mooi als Suzan kan knutselen.... De komende dagen zijn weer druk, druk, druk!

5 opmerkingen:

 1. Klinkt als een heerlijk weekend!! Jammer dat je al zo snel weer moest werken, nu dan nog maar even nagenieten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh dat klinkt wel heel erg leuk! Vooral die Titanic Experience spreekt me wel aan. Vriendlief is helemaal gek van de Titanic (niet dat we een halve boot in huis hebben staan hoor haha) dus hij zou dit ook helemaal geweldig vinden. Ik schrijf het even op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor iemand die van de Titanic houdt is het zeker een aanrader!! En ach, een tripje naar Ierland is geen straf hoor ;-)

   Verwijderen
 3. Klinkt idd als een hele mooie reis! Fijn dat het goed is aangekomen! En ik weet zeker dat ie hartstikke mooi wordt:)

  BeantwoordenVerwijderen