vrijdag 5 april 2013

Tuin

In mijn kennismaking schreef ik al over mijn drie erg slechte tuiniers. Nou werkt het weer natuurlijk ook niet mee, maar elk sprietje groen wat het waagt om een puntje boven de grond uit te steken, is dat dappere puntje ook gelijk weer kwijt. Bij gebrek aan het groeien van mijn gras, eten de konijnen alles wat ze kunnen vinden. Of dat nou mijn krokusjes, mijn tulpen of narcissen zijn.... Bloemen heb ik in de (achter)tuin totaal niet!
Dan maar creatief zijn en de bloemen hoog zaaien.
Ik heb bij de Action hangbakken gekocht, deze wit gespoten en er, om gelijk kleur in de tuin te krijgen, stoffen bloemen op geplakt. Daar weer een laagje blanke lak overheen. Gevuld met aarde en bloemen gezaaid. Nu maar wachten op zon en warmte....
Ik heb namelijk de bloemen geknipt uit stof die ik had gekocht om over de saaie, grijze tuinkussens heen te naaien. Die kussen liggen nu te drogen, na een broodnodige wasbeurt en daarna krijgen ze een make-over. En dan...... Klaar voor ZON!

Vandaag kreeg ik van Micki weer een nieuw adres voor Dream make share. Ik blijf dat zo'n ontzettend lief project vinden. Dus, lieve Micki, nogmaals bedankt!! 
Ik mag dus weer gaan broeden op het vullen van een leuke envelop....

11 opmerkingen:

 1. Hier wordt je in ieder geval al vrolijk van, leuk idee! Laat de zon maar komen!
  Prettig weekend! Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee, die gepimpte bloembakken!
  Lopen jouw konijnen los in de tuin, kunnen ze niet weg?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik thuis ben (of mijn dochter) mogen de konijnen los in de tuin. Hier kunnen ze niet uit, er zit een hek (en gaas) rondom. De rest van de tijd zitten ze veilig in hun hok met ren.

   Verwijderen
 3. Je hebt mij weer op een idee gebracht. Op naar de action!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Menig een zou de konijntjes achter slot en grendel zetten ben blij dat jij dat ondanks je opgegeten groene sprietjes toch niet doet. En slim om het hoger te hangen, konijntjes hebben lange poten maar dat gaat niet lukken. Succes met het groen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb gisteren je post ontvangen via Dream Make Share! Super bedankt! Ik ga er zeker nog een berichtje over schrijven op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat het goed is aangekomen en ik ben benieuwd nar je berichtje :)

   Verwijderen
 6. heel leuk plan deze bloembakjes, vrolijk! ik ben meteen volger geworden en de olifant doet natuurlijk mee met het 'kleine kunstwerkjes project!' en..wilde ik je een mailtje sturen over de gewonnen give-away.. maar dacht eerst nog ff 'dit en dat' doen, en je was me voor:) je had het al gezien! blij dat je het leuk vindt!:) wil je me nog even jouw adres mailen?(aspoonfulofsmiles@gmail.com) dan gaat ie op de post!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ook dat heb ik al gedaan :) Jaaaa, ik ben zo blij, dus ben ik snel....

   Verwijderen
 7. Wat een leuk idee Nana! Ziet er super gezellig uit zo!
  En: heel graag gedaan!:)

  BeantwoordenVerwijderen