vrijdag 28 februari 2014

Nog meer post..

Zou Tante Jannie op hol zijn geslagen?
Ik heb laatst voor het eerst in tijden weer een snailmail via TJP verstuurd.
En nu heb ik in 2 weken tijd al van 4 verschillende lieve dames 
hele leuke en zeer welkome post gekregen...
Echt cadeautjes!


Van Albertine een vrolijke polkadot enveloppe en inhoud.

En van Cindy uit Duitsland een vrolijke post met een "hete liefdes thee",
Ben erg benieuwd...


En ook kreeg in nog een lief bedank kaartje van de dochter van mijn nichtje.


Blijkbaar heeft ze een groter hoofd dan ik, want mij paste de muts wel...

Helaas was de bedrijfsarts weer niet zo erg aardig voor me.
Volgens hem was het totaal niet goed voor mij om rustig aan te doen tot 
de revalidatie start en moet ik zo snel mogelijk weer aan het werk...
Wel aangepast werk, maar thuis zijn was volgens hem echt uit den boze!
Tja...

Nog even een foto van mijn potjes met witte stippen. 
De tulpenbollen zijn nu tulpen geworden en ik geniet er zo van!


10 opmerkingen:

 1. Dat zijn heel leuke cadeautjes, wat geweldig om er plots zoveel te ontvangen...
  Die tulpen staan echt prachtig in die rode potjes!
  Dan had ik een lieve bedrijfsarts, die had helemaal niet dezelfde uitleg. Zij vertelde dat als je voelde dat je echt te dikwijls over je grenzen moet gaan, dat je toestand zeker niet zal verbeteren, integendeel. Thuis zitten wil toch helemaal niet zeggen dat je stilzit, je blijft bezig en je beweegt, maar als het teveel wordt kan je rusten en weer beginnen zodra je voelt dat het voor jou kan. Maar misschien is het voor iedereen wel anders...Luister in elk geval goed naar jouw lichaam en laat je niets opleggen. Sorry voor de lange uitleg, moest ik even kwijt :-)
  Nog een fijne vrijdag en een mooi weekend,
  groetjes, Vanessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je lieve uitleg. Zoals jij het beschrijft, zo voel ik het ook. Ik doe rustig op mijn eigen tempo genoeg dingen, zonder stil te gaan zitten! Maar daar had de arts geen oren naar helaas...
   Wat jouw bedrijfsarts zei, was precies wat mijn revalidatiearts ook zei, maar de bedrijfsarts kon zich niet voorstellen dat dat tegen mij was gezegd!

   Verwijderen
 2. Misschien moet de revalidatiearts eens contact opnemen met de bedrijfsarts ( of andersom:-) dit zijn wel hele tegenstrijdige adviezen die je meekrijgt...zo weet je toch niet waar je goed aandoet. Lijkt mij dat de revalidatiearts beter weet waar het over gaat...hier schiet je weinig mee op zo en starks help je jezelf in de vernieling! Sterkte!! Grtzzz...Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien moet je eens voorstellen dat die bedrijfsarts een weekje met jou ruilt. Wat een eikel zeg (en dan zeg ik het nog netjes). Natuurlijk wil die bedrijfsarts je aan het werk hebben, daarvoor wordt ie betaald. Om mensen (no matter wat) zo snel mogelijk weer aan de gang te krijgen. Ook ik heb ervaring met bedrijfsartsen en dat zijn ook geen goede ervaringen. Die vonden dat ik 2 weken na de geboorte van mijn dochter (geboren met 27 weken) wel weer a/h werk kon omdat mijn verlof immers al vóór de uitgerekende datum was opgemaakt. Buiten het feit dat ik lichamelijk een wrak was, was ik dat ook geestelijk. Hoe kun je nou a/h werk als je dochter in het ziekenhuis ligt te vechten voor haar leven en als je er de hele dag bent om te voeden enzo. Natuurlijk ben ik niet aan het werk gegaan! Kan er nog boos om worden haha!
  Ik kan me voorstellen datje heel blij wordt van je ontvangen post.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pardon??? Aan het werk terwijl je te piepkleine baby'tje in het ziekenhuis ligt en alle liefde, tijd, energie en aandacht van jou nodig heeft om te overleven?! Belachelijk.
   Onze oudste was iets minder te vroeg, met 30 weken, maar geen haar op mijn hoofd die er aan dacht om niet elk dag zo veel mogelijk bij hem te zijn om te voeden en bij hem te zijn!

   Verwijderen
 4. Ja bedrijfsartsen zijn meeste niet de aardigste, maar laat je voor al niet op jutten door zo'n gehaktbal. Als ik jou was zou ik vragen of de bedrijfarts en de revalidatiearts even contact met elkaar willen/kunnen zodat dat ze samen hier beter afspraken over kunnen maken. Dan bindt de bedrijfarts vast wel ik. ;-)

  Ik hoop voor je dat je snel aan de gang mag in het revalidatiecentrum, maar tot die tijd kan ik je alleen maar op het hart drukken. DENK AAN JE ZELF en LUISTER NAAR JE LICHAAM. Deze dingen zeg ik regelmatig ook tegen mezelf ;-) Want als je het zelf niet doet een andere doet het zeker niet. Sterkte meid. Liefs Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en lieve post kreeg je, dat doet een mens goed hè?
  Maar die bedrijfsarts doet je geen enkel goed en ik hoop ook dat je het er niet bij laat zitten en kijkt wat de revalidatie arts hierin voor je betekenen kan. Zorg goed voor jezelf! Warme groetjes en knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik snap het niet, van die bedrijfsarts. Hoe kan zo iemand dat toch zeggen. Luisteren ze niet meer naar wat je zelf aangeeft? En het is wel gemakkelijk zeggen van "ons" dat je moet luisteren naar jezelf. Maar wat als zo'n bedrijfsarts bij zijn standpunt blijft? Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He nou zeg, dat meen je toch niet van die bedrijfsarts?! In één woord vreselijk, hoe kun je nou bedrijfsarts zijn als je geen hart voor je mensen hebt... Heeft hij niet begrepen dat je eigenlijk niets liever wil dan normaal werken?!
  Gelukkig heb je dan weer superleuke post op je deurmat, geniet ervan én van je tulpjes! Mijn zoon neemt ze regelmatig voor mij mee (hij werkt bij een tulpen-bedrijf).
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen